Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Podeli na društvenim mrežama

Flag Counter

PARKET HRAST DOO

Privatno preduzeće START LINE d.o.o. je osnovano 2007. godine u Beogradu kao preduzeće koje se bavi proizvodnjom hrastovog klasičnog parketa.

Proizvodni pogon se nalazi u Industrijskoj zoni Leštane, 12 km od centra Beograda prema Smederevu. Na površini od oko jednog hektara raspoređena su dva proizvodna pogona u tri proizvodne hale ukupne površine 4.000 m2 sa kompletnom tehnologijom za izradu klasičnog parketa. Prvi u kome se nalazi pilana u kojoj se iz trupaca izrađuje friza i drugi koji obuhvata:

•      termoenergetski blok (kotlarnica, 5 komore za tehničko sušenje rezane građe kapaciteta 240 m3 frize u turnusu)

•      parketaru gde se iz suve frize izrađuje parket

Pored mašinskog, preduzeće raspolaže i sopstvenim voznim parkom, tako da samostalno transportuje kako ulaznu sirovinu tako i gotove proizvode.

Sporedni proizvodi

Od sporednih proizvoda izdvajamo briket – suvu piljevinu sabijenu pod pritiskom, koja se koristi kao gorivo pogodno za kamine, centralna grejanje, kaljeve peći i sl. Posebno naglašavamo da se prilikom izrade briketa ne koriste vezivna sredstva, tako da je briket u potpunosti od prirodnog materijala. Uskoro uvodimo i pelet.

START LINE preduzeće START LINE kancelarije
START LINE proizvodni pogon START LINE skladište

O nama

 

Preduzece START LINE

 

 

Privatno preduzeće PARKET HRAST d.o.o. je osnovano 2007. godine u Beogradu kao preduzeće koje se bavi proizvodnjom hrastovog klasičnog parketa.

Parket

 

Kvalitetan hrastov parket.

 

 

Hrastovina je veoma cenjeno tehničko drvo i ima široku primenu. Drvo se dobro obrađuje i dobro se suši. Boja je svetlo-žuto-smeđa. Drvo hrast je fino, sjajno, ima ravna vlakna, ne uvek pravilna.

Briket

 

Briketi START LINE

 

 

Briketi služe kao zamena za fosilna goriva, drvo i ugalj, jednostavniji su za čuvanje i korišćenje nego drvo, jer su jednakih veličina i sastava, čistiji su za upotrebu u odnosu na ugalj i ne stvaraju nečistoće u vazduhu.